Sponsorer og samarbejdspartnere

Vores sponsorer
Som sponsor kan du være med til at hjælpe danske iværksættere i gang.

 

72d14ddd1a0494313c8567eb16605ab5_400x400

 

 

 

 

 

Leefia udvikler en litterær streamingtjeneste. Vi vil give alle mulighed for at læse litteratur, også folk der har læsevanskeligheder. Vi bestræber os på at udvikle måden man bruger litteratur på til glæde for både forfattere, forlag og læsere. Vi tror også på at den største mængde gode litteraturoplevelser kan nås, når der er balance i værdikæden.

Læs mere om Leefia på: www.Leefia.com

 

law_firm_fabritius_tengnagel_heine_logo

 

 

 

Advokatkontoret Fabritius Tengnagel & Heine er et af landets ældste advokatfirmaer, der tilbyder effektiv og værdiskabende rådgivning baseret på et solidt fagligt grundlag. Deres arbejde indebærer, at de regelmæssigt kommer i besiddelse af intern viden, som kan have stor betydning for deres højtprioriterede klienter. De lægger i høj grad vægt på en uformel og klar tone i deres arbejde.
Læs mere om Advokatkontoret Fabritius Tengnagel & Heine på: www.dklaw.dk 

 

Ved at blive sponsor, er du med til at gøre en forskel:

Bliv sponsor

Du får

- Firmalogo og virksomhedsbeskrivelse på vores hjemmeside

- Mulighed for at møde iværksættere ansigt til ansigt ved netværksarrangementer

- Mulighed for at sætte Iværksætterhjælpens logo på din firmahjemmeside og derved vise dine kunder og samarbejdspartnere, at du støtter danske iværksættere

 

Ét af Iværksætterhjælpens tilbud til iværksættere er gratis seminarer, hvor deltagerne kan lære om moms- og skatteregler, dansk lovgivning, markedsføring af deres virksomhed og lignende emner, som er relevante for nystartede virksomheder. Pengene fra dit sponsorat gør det muligt at afholde disse seminarer, så de er uden omkostning for iværksætterne, der oftest starter op uden et stort budget og mulighed for dyre kurser. Udover at støtte en god sag, får du som sponsor eksponering overfor iværksættere, som lige nu står og skal vælge leverandør.

Ønsker du at tegne et sponsorat og blive eksponeret over for danske iværksættere, kan du kontakte os via vores Facebookside.

Ved at blive vores samarbejdspartner, hjælper vi hinanden fremad:

Bliv samarbejdspartner

Hos Iværksætterhjælpen ønsker vi hele tiden at udvide vores samarbejde med virksomheder, organisationer og institutioner til glæde og gavn for iværksættere og selvstændige erhvervsdrivende. Et samarbejde skal være en win/win relation, hvor begge parter får udbytte af aftalen, og vi hjælper hinanden fremad. Samarbejde skaber udvikling, innovation og øget viden for begge parter.

Iværksætterhjælpen ønsker derfor at byde alle, der har interesse i et samarbejde velkommen til at kontakte os for at se nærmere på muligheder for et samarbejde. Kontakt os via vores Facebookside.