Om Iværksætterhjælpen

Læs hvordan og hvor Iværksætterhjælpen hjælper iværksættere. Vi ønsker blot at møde iværksættere i øjenhøjde og dele vores viden og erfaring, hvor der er brug for den.

Skærmbillede 2015-10-28 kl. 17.46.37

 

 

 

 

 

 

Kort fortalt

Hvad: Gratis rådgivning til iværksættere

Hvor: Nansensgade 19 4 sal, 1366 København K (vi holder til i et hyggeligt lokale hos CPH Business)

Hvornår: Vi har åben rådgivning næsten hver mandag. Der kan dog forekomme enkelte uger hvor vi har lukket. Du kan altid følge med på vores facebookside om vi er at træffe og hvem du kan møde og tale med. Her vil vi også annoncere særlige arrangementer.

Mandage kl. 17-19 for dig som allerede er iværksætter eller har spørgsmål så du kan komme godt fra start.


Lidt flere detaljer

Hvad vi gør: Iværksætterhjælpen tilbyder gratis rådgivning og sparring til iværksættere og selvstændige. Gennem rådgivning, kompetenceudvikling og netværk i uformelle rammer hjælper vi iværksættere til at skabe sunde og succesfulde virksomheder, som giver øget vækst på det danske arbejdsmarked.

Vi er en frivillig forening, som alene finansieres af os selv og de sponsorer, som støtter vores projekt. Vi samarbejder med flere uddannelsesinstitutioner og arbejder på at få et samarbejde med A-kasser og jobcentre.

Hvorfor vi gør det: Iværksætterhjælpen ønsker at møde iværksættere i øjenhøjde og dele vores viden og erfaring, hvor der er brug for den. Vi ønsker at vores råd og arrangementer skal være gratis at deltage i. Vores mission er at hjælpe alle typer af iværksættere uanset forretningsområde. Vi vil være tilgængelige for alle, der har en god idé. Vores mission er ligeledes at gøre det nemmere for iværksættere at få den hjælp de har brug for, så vi kan støtte op om de gode idéer og dermed bidrage til øget vækst i Danmark.

Hvordan vi gør det: Iværksætterhjælpen tilbyder gratis rådgivning og sparring til iværksættere og selvstændige. Den gratis rådgivning kan lade sig gøre, fordi folk er dedikerede og ønsker at dele ud af deres gode viden.

Gennem rådgivning, kompetenceudvikling og netværk i uformelle rammer hjælper vi iværksættere til at skabe sunde og succesfulde virksomheder, som giver øget vækst på det danske arbejdsmarked.

Rådgiverne har hvert sit ekspertområde, som de kan vejlede og sparre omkring. Så går du med tanker om at blive iværksætter eller har du allerede den gode idé, så kig endelig forbi. Iværksætterhjælpen holder åbent for rådgivning hver mandag mellem kl. 17-19.